X
Zwembad Sauna Stoomcabine Spa Poolhouse/tuinhuis   Over DWD Impressie Contact

SPA

Geestelijke en lichamelijk ontspanning, een gevoel van gewichtloosheid.....De weldaad van het warme water creëert het. Het verlicht pijnlijke gewrichten, zorgt voor een betere doorbloeding, ontspant de spieren en stimuleert daarmee het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam. De hydromassage van een spa versterkt het effect.

Dutch Wellness Design heeft exclusiviteit voor Nederland op alle type Aquavia Spa spa’s. Aquavia Spa staat voor design, hoge kwaliteit, zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen en voortreffelijke service. De spa’s van deze Europese fabrikant zijn daarmee een uitstekende aanvulling op het assortiment van Dutch Wellness Design.

 

Of het nu gaat om openbaar of privégebruik, intensief of occasioneel gebruik, een binnen- of buitenexemplaar, ontspanning of een aanvulling op het sporten; voor een optimale beleving is de ruime keuze uit AquaVia Spa spa’s pas het begin en zijn de mogelijkheden eindeloos met de opbouw-, inbouw- en professionele modellen binnen de Exclusive en Premiun range. Installatie en service worden volledig verzorgd door Dutch Wellness Design.


© 2020 Dutch Wellness Design